domingo, 20 de diciembre de 2015

Ordesa (unaltra vegata)

El cabo de semana pasato marché enta Ordesa a veyer cómo iba el tema de chel (perque ya sé que nieu no n'i hai) pa ir pensando ya fotos hibernals, que per cada anyo me fan més goyo.
No ibe con guaires esperanzas e estas no se cumplioren: chelata buena a'l canto de la Pradera e malas que puyas una miqueta ni rastro de frío.
En fin, que espero que bell día se'n vaya d'una puta vegata l'anticiclón e faya l'orache que ha de fer. Hue he visto floreixer una Hepatica nobilis, e no ye buen sinyal.
En fin, que tos deixo con bel·la foto perque i fue. Ixo sí, me faría goyo de no tener que comentar que tot el camín yera plens de papels, plasticos, codetas de fumarro... mal per la chent que emporca, pero estoi que el Parque tamién habría a fer qualque cosa a'l respecto.



2 comentarios:

  1. Per l,Empordà esta florint l,arç blanc, els alls de bruixa i he vist a instagram que a mallorca ja tenen la Ophris lutea florida..., aquestes temperatures és un engany per tote elles i posiblement de venir una fredorada tot quedarà rustit. Nosaltres paciència i fins i tot a documentar aquests canvis. Bon Nadal, Chabier

    ResponderEliminar
  2. Bin Nadal per a tu també, Eduard.
    Em faria goig que fossi una situació excepcional, però j aportem dues anys malíssims per a la neu.

    ResponderEliminar